Door een heldere aanpak je onderneming online laten groeien

Wij maken er een sport van om jouw online omgeving te laten slagen.

  • Eerlijk advies van specialisten die hun vak verstaan
  • Actief meedenken met oog voor jouw onderneming
  • Creatief, hoog scoren en doorzetten, dat vinden we fijn
over click active online seo toepassen

Hollandse nuchterheid, supersnelle support en een heldere communicatie

Ondanks ons relatief kleine clubje zijn we er zeker niet minder om. Wij bezitten de kennis die nodig is om jouw online omgeving succesvol te laten groeien. Wij geloven dat een open houding twee kanten op werkt. Kijk gerust over onze schouder mee, wij delen onze kennis maar al te graag. Een heldere communicatie en duidelijke taal. De lijnen zijn kort, bel ons gerust wanneer het je uitkomt.

Smoeltjes

Rob Willemse

Rob Willemse

Developer - Marketeer

Draait soms buitengewoon lange werksessies, dat vindt hij prettig. Zodra zijn horloge aangeeft dat het tijd wordt om te gaan staan luistert hij daar naar.  Hij vindt het een sport om van iedere website een succes te maken. Zijn perfectionisme kan hem wel eens tegenwerken, maar zorgt wel voor tevreden klanten. Speelt in zijn vrije tijd graag een potje Minecraft met zijn kids.

Daniël Ruijgrok

Daniël Ruijgrok

Developer - Conversie specialist

De diepte in met een project. Het hoe en waarom, daarvoor moet je bij Daniël zijn. Nog net even die extra groei, hoe kunnen we dat bereiken? Daniël zoekt naar verbanden.
In zijn vrije tijd binge-watched hij samen met zijn vrouw series zoals Game of Thrones. Een potje gamen of een sessie sporten is hij ook niet vies van. 

Esther Boekhout

Esther Boekhout

SEO tekstschrijfster - Marketeer

Schrijven als de beste, in combinatie met haar ervaring in marketing, SEO en UX is Esther een gouden combinatie. Deze creatieve geest houdt zich bezig met het schrijven van seo geoptimaliseerde teksten. En niet zomaar teksten, zij schrijft teksten die omzet genereren.
Met haar passie voor zang en het podium is ze ook nog eens heel erg fijn om naar te luisteren.

N

Heldere communicatie

Geen ingewikkelde vaktermen, maar duidelijke taal. Wij helpen je te begrijpen hoe we van jouw onderneming online een succes maken.

N

Zo werken wij

Brainstormen, testen, communiceren, bouwen en onderzoeken. We gaan net zo lang door tot we voor jouw onderneming de gewenste aanpak hebben gevonden.

N

Onze visie

Een succesvolle website werkt twee richtingen op. Ben jij als klant tevreden met onze inzet dan is onze missie geslaagd. Je bent altijd van harte welkom om ons een bezoekje te brengen, we houden niet van afstand. Schuif gerust je stoel aan.

{

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

Click Active Internet en Media is nu al sinds 2017 mijn go to IT guru. Ik kan Click Active alleen maar aanbevelen. Zij staan altijd klaar om je te helpen mocht er even iets dringends zijn.

Lucas Hillen

Manager, Twinlife.com

Click Active heeft onze webshop reskdstroy.com gemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en het vele werk wat zij hebben verricht. De volgende shop gaan zij zeker ook doen.

Cees Leeflang

Eigenaar, Reskdstroy.com

Snelle service, mooie logo design’s een aanrader!

Bjorn van den Bos

Eigenaar, iBella Living

Heel fijn om mee samen te werken. Je merkt aan alles dat ze begaan zijn en mee proberen te denken om op die manier het beste uit de website te halen.

Filip Braams

Unicef Kinderrechten, Hollywood in de Klas

google reviews icon

Zij zijn je voorgegaan

Google reviews Uitstekend 4.9

Google Rating Stars Click Active Website Laten Maken

Rob Willemse

Developer – Marketeer

Wat kunnen we voor je betekenen?

Gebruik maken van onze diensten? Laten we vrijblijvend in gesprek gaan.