Webshop laten maken

Wij zorgen ervoor dat je producten wel gevonden worden in Google

  • Webshops die converteren
  • Prioriteit voor optimale user experience
  • Google geoptimaliseerde webshops
  • Eenvoudig zelf je omgeving beheren
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

WooCommerce en shopify webwinkel laten maken
Shopify en Woocommerce webshops

Webshop laten maken

Het belang van een correct gebouwde webshop

Het internet wordt steeds vaker de voornaamste arena voor ondernemers. Het is geen overbodige luxe om een deskundige partij in te schakelen die weet hoe je een online bedrijf krachtig kunt lanceren. Het introduceren van een merk of product gaat veel verder dan alleen de lay-out van je webshop.
Click Active ondersteunt je bij een succesvolle lancering van je online bedrijf, te beginnen met een technisch correct opgebouwde webshop. We onderzoeken of je product of dienst correct is opgezet. Terwijl anderen met jarenlang vallen en opstaan hun producten of diensten proberen te verkopen, zorgen wij ervoor dat je vanaf de start over de juiste kennis beschikt.

Het succes van je e-commerce platform is niet uitsluitend afhankelijk van de technische conditie, maar ook van de kennis die we aan jou als eigenaar hebben overgedragen. Jij bent de stuurman; wij staan je bij in de succesvolle navigatie van je webwinkel.

SEO geoptimaliseerd

Om goed vindbaar te worden binnen Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines is het van belang dat de webshop voldoet aan de richtlijnen voor SEO. Al onze websites en webshops worden bij oplevering voorzien van een SEO rapport en een bewijs van technische optimalisatie Zo ben je er zeker van dat je webshop is opgebouwd volgens de richtlijnen voor SEO. Een snelle Google Cloud server in combinatie met de juiste caching en een geoptimaliseerde SEO heeft als resultaat een website waar zoekmachines trots op kunnen zijn.

De beste route door jouw nieuwe webshop

Voor een online shop is duidelijke navigatie op de productpagina’s van cruciaal belang. Click Active zorgt bij ieder nieuw ontwerp voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling. Klanten vinden in een oogopslag hun route binnen de webshop waardoor de verkoop zal toenemen.

Al tijdens de ontwerpfase wordt rekening gehouden met een slimme routing binnen de webshop. Producten in jouw webshop kunnen zo gemakkelijk gevonden worden. Ook is de webshop voorzien van een heldere navigatie en een duidelijk menu. Het proces van het eerste bezoek tot en met de betaling is overzichtelijk en snel, met als resultaat een optimale UX (user experience).

Ons werk

Een greep uit onze e-commerce projecten.

twinlife.com

Webshop

Twinlife was op zoek naar een partij die op alle vlakken kennis heeft voor het succesvol lanceren van een vernieuwde webshop. Van ontwerp tot bouw, van autoriteit en vindbaarheid tot het koppelen van externe merchants en volledige customizations. Wij brengen jouw succesvolle online omgeving naar een nog hoger niveau!

gm-outdoor.nl

Webshop + Brand Identity + Logo

Click Active heeft de online aanwezigheid van GM Outdoor getransformeerd met een website die verfijning en functionaliteit combineert. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een frisse uitstraling en een duidelijke navigatie, wat de presentatie van de productfoto's ten goede komt.

mkshirtbedrukking.nl

Webshop + logo + merkidentiteit

Je eigen logo of ontwerp op kleding laten bedrukken. Bij mkshirtbedrukking.nl ligt de focus op korte lijnen met de klant. De uitdaging: Gemak voor de bezoeker zonder het directe contact te verliezen. Automatiseren maar de korte lijnen bewaken.

Hollywoodindeklas.nl

Webshop

De webshop van Hollywood in de Klas is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Door een slimme routing vindt de bezoeker snel zijn bestemming en is de conversie van binnenkomst tot aan de check-out optimaal. Voor een nog betere ervaring en SEO ranking draait de webshop op een Google Cloud server gekoppeld aan een CDN (Content Delivery Network).

lebasq.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor LebasQ een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

dearend.com

Webshop

De vernieuwde  B2B webshop voor de Arend, groothandel in ondergoed en nachtmode. Ook interesse in een wholesale webshop die voldoet aan de technische eisen van zoekmachines? Wil jij ook een webshop die wel correct is opgebouwd en die wel gevonden wordt op Google? Wacht niet langer en laat Click Active je overtuigen.

iScooterstore.nl

Webshop

Met de opkomst van elektrische auto's kan de scooter niet achterblijven. Voor iScooterstore heeft Click Active een nette webshop opgeleverd. Buiten een fysieke winkel verkoopt iScooterstore ook accessoires in de nieuwe webshop. Zoals bij iedere webshop is een goede online vindbaarheid uitermate belangrijk. Click Active houdt vanaf het eerste ontwerp rekening met een correcte opbouw voor een optimale SEO.

DealWizard.nl

Webshop

Bij Deal Wizard worden dagelijks nieuwe aanbiedingen getoond. De website is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Vanuit de webshop is er een productkoppeling opgebouwd naar o.a. Bol.com, Google Shopping, Amazon en Tradetracker. Door deze koppeling worden de producten naar de diverse merchants doorgezet. Alle orders worden vervolgens binnen de webshop afgehandeld.

boxershopping.nl

Webshop - Logo

De webwinkel Boxershopping functioneerde oorspronkelijk op een verouderd CS-Cart platform. Een succesvolle migratie naar Woocommerce is uitgevoerd, waarbij er met zorg is omgegaan met de autoriteit die over de jaren heen is opgebouwd. Bovendien heeft Click Active de huisstijl en het logo aangepakt en vernieuwd.

ibello.nl

Webshop - Logo

iBello maakte oorspronkelijk gebruik van een verouderd e-commerce CMS. Om iBello van een moderne basis te voorzien, hebben we gekozen voor WooCommerce. Al onze websites en webshops worden opgeleverd met technische SEO-optimalisatie. Voordat we een website opleveren, testen we deze met behulp van onze marketingtools en Pagespeed Insights. Op deze manier garanderen we dat uw website op de juiste manier is opgebouwd.

hagendijkbouw.nl

Website

Bezoek hagendijkbouw.nl, een vakkundig gebouwde website door ervaren webbouwers. Technisch correct opgebouwd, waarbij een sterke basis en behoud van autoriteit voorop staan. Een dergelijke premium website, als solide platform voor uw onderneming, is al beschikbaar voor slechts €699.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe devices niet meer goed getoond. Nu is Fietswereld Noorlander in het bezit van een moderne en functionele website die weer jaren mee kan.

Arendtextiel.com

Website

De vernieuwde website van de Arend Textiel is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Er is gekozen voor een trendy minimalistisch zwart/wit design. De website is tweetalig, zowel Nederlands als Engels. Door de opzet van het framework kan de website op een later moment eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende talen.

Hordijk Tweewielers

Website

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een tijdrovende handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kun je nu met enkele klikken producten uploaden.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesignactie, gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruikgemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voortgekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

gentlemenwear.nl

Webshop

Met de komst van de Google Page Experience update is het nog belangrijker geworden dat je webshop snel laadt. Bij Click Active maken we geen gebruik van onnodig zware website thema's waardoor je verzekerd bent van een website die wel op de juiste manier is opgebouwd. Zo ook voor gentlemenwear.com

Arcona.nl

Website

De website van Arcona Yachts was toe aan vernieuwing. Naast een statige uitstraling en een correcte opbouw van de SEO was er de wens om op een effectieve manier zeiljachten te koop aan te bieden. Dit is mogelijk door jachten via de backend van de website toe te voegen via het uitgebreide maar eenvoudig te beheren dashboard.

Rijschool Voorwaarts

Website - Logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. Daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

VIPKids kinderopvang

Webdesign - Huisstijl - RTL Layout

Een gezellige sprookjesachtige website was de opdracht voor Vipkids. Als je bij VIPKids naar binnen loopt dan begrijp je direct waarom, een vergelijking met de Efteling is snel gemaakt. De website werkt  in drie talen, Nederlands, Engels en Arabisch. Daarbij is de layout van de Arabische variant volledig opgebouwd in RTL (Right to Left).

Cocco Resort Hotel

Website

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die ze in de backend van de website kunnen beheren.

AdriaYachting.nl

Website + Boekingssysteem

Bij Adria Yachting boek je de ideale zeiljachtvakantie. Met het custom boekingsysteem is een boeking snel geplaatst. De website heeft recent een grondige upgrade doorgemaakt waardoor de on-page SEO een flinke boost heeft gekregen. De website functioneert hierdoor weer als nieuw.

WooCommerce en shopify webwinkel laten maken

Shopify of WooCommerce

Click Active werkt met Shopify en WooCommerce. Je e-commerce omgeving laten maken met Shopify of WooCommerce is een slimme zet: deze toolkits worden namelijk breed ondersteund, het is heel gebruiksvriendelijk (erg belangrijk bij een webshop!) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Wil jij weten welk framework het beste bij jouw onderneming past? Wij informeren je graag verder.

Enkele kenmerken van onze webshops

N

Modern framework waardoor moderne look en feel

N

Doorlopend onderhoud waardoor altijd up-to-date

N

Moderne betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en Creditcard

N

Rapporten inzien en uitdraaien waaronder btw, winst, customers, belastingen, voorraad etc.

N

Ontwikkeld met Shopify of Woocommerce

N

Kortingsbonnen aanmaken en naar wens indelen

N

Automatisch facturen, pakbonnen en creditfacturen aanmaken en versturen

N

Automatische nieuwsbrieven

N

Inclusief training webshopbeheer

Standaard worden er nog vele andere opties met onze webshops meegeleverd. Wil je een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak.
webshops woocommerce webshop laten maken image backend

Rob Willemse

Allround developer

Webshop laten maken

Jouw webshop laten maken door Click Active Internet en Media?
Goede keuze! Laten we samen kennis maken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat je positief verrassen.

5/5 (10 Reviews)