Webshop laten maken

Maatwerk webshops ook voor het MKB

 • Doorlopend onderhoud aan je webshop
 • Gratis SSL certificaat voor meer veiligheid
 • Inclusief hosting en domeinnaam
 • Veilige award winning hosting servers
 • Persoonlijk contact met korte lijnen

woocommerce magento webshop laten maken webwinkel ecommerce 3
WooCommerce en Magento webshops

Webshop laten maken

Op zoek naar een (nieuwe) webshop?

De online aankopen stijgen met de dag. Een webshop is dus een slimme manier om kopers te bereiken. Wil jij een uitgebreide webshop laten maken of liever klein beginnen? Click Active maakt de webwinkel die jij voor ogen hebt: geavanceerd met vele extra’s of juist mooi van eenvoud.
Een webshop van Click Active is door iedereen te beheren. Kom je er even niet uit? Ook na de oplevering van je webshop blijven we je uiteraard van doorlopend support voorzien.

Waarom door Click Active je webshop laten maken?

Click Active zorgt voor een unieke webshop:

 • met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid
 • passend bij de huisstijl van jouw onderneming
 • ontwikkeld met WooCommerce of Magento
 • uitgebreide aandacht voor optimale SEO
 • met responsive design; dus ook op tablet en smartphone goed leesbaar
 • doorlopend onderhoud en support

SEO rapport en bewijs van optimalisatie (pagespeed)

Om goed vindbaar te worden binnen Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines is het van belang dat de webshop voldoet aan de richtlijnen voor SEO. Al onze websites en webshops worden bij oplevering voorzien van een SEO rapport en een bewijs van optimalisatie voor pagespeed. Zo ben je er zeker van dat je webshop is opgebouwd volgens de richtlijnen voor SEO. Een snelle server in combinatie met de juiste caching (o.a. memcache) en een geoptimalsiseerde SEO heeft als resultaat een webshop waar zoekmachines blij van worden.

De beste route door jouw nieuwe webshop

Voor een online shop is duidelijke navigatie op de productpagina’s van cruciaal belang. Click Active zorgt bij ieder nieuw ontwerp voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling. Klanten vinden in een oogopslag hun route binnen de webshop waardoor de verkoop zal toenemen.

Al tijdens de ontwerpfase wordt rekening gehouden met een slimme routing binnen de webshop. Producten in jouw webshop kunnen zo gemakkelijk gevonden worden. Ook is de webshop voorzien van een heldere navigatie en een duidelijk menu. Het proces van het eerste bezoek tot en met de betaling is overzichtelijk en snel, met als resultaat een optimale conversie.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

CottonButcher.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor Cotton Butcher een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio’s snel geladen.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop – Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo’s ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

Happy-Party.nl

Webshop – Logo

Happy Party draaide op een verouderd e-commerce CMS. Om Happy Party te voorzien van nieuwe moderne ondergrond is er gekozen voor Magento. Magento bied de kracht voor het runnen van de duizenden producten op happy-party.nl.

MSB Bedrijfskleding

Webshop

Voor MSB Bedrijfskleding hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne functionaliteiten die je mag verwachten van een moderne webshop vindt je terug op msbbedrijfskleding.nl. Door o.a. gebruik te maken van memcache werkt de webshop snel op alle devices.

Denergie.nl

Website

Voor D-Energie is een goede online vindbaarheid van crusiaal belang. Een juiste opbouw van de website was dan ook de hoogste prioriteit. Bij Click Active wordt daarom iedere website opgeleverd met een SEO en pagespeed rapport. Voor D-Energie heeft dit geresulteerd in een performance grade A rating van 91%.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe deviced niet meer goed getoond. Nu is fietswereld Noorlander weer in het bezit van een moderne en functionele website die weren jaren mee kan.

Varioweld BV

One-page Webdesign

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico’s met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Rijschool Voorwaarts

Webdesign – logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Vipkids kinderopvang

Webdesign – Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

WooCommerce Magento webshop

Webshop gebruikte techniek

Click Active werkt met Magento en WooCommerce. Je shop laten maken met behulp van Magento of WooCommerce is een slimme zet: deze toolkits worden namelijk breed ondersteund, het is heel gebruiksvriendelijk (erg belangrijk bij een webshop!) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Wil jij weten welk framework het beste bij jouw onderneming past? Wij informeren je graag verder.

Enkele kenmerken van onze webshops

N

Modern framework waardoor moderne look en feel

N

Doorlopend onderhoud waardoor altijd up-to-date

N

Vele betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en Creditcard

N

Rapporten inzien en uitdraaien waaronder BTW, winst, customers, belastingen, voorraad etc.

N

Klanten kunnen status van bestellingen live volgen

N

Kortingsbonnen aanmaken en naar wens indelen

N

Automatisch facturen, pakbonnen en credit-facturen aanmaken en versturen

N

Automatische nieuwsbrieven

N

Inclusief training webshop beheer

Standaard worden er nog vele andere opties met onze webshops meegeleverd. Wil je een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak.
webshops woocommerce webshop laten maken image backend

Rob Willemse

Allround developer

Webshop laten maken

Jouw webshop laten maken door Click Active Krimpen aan de Lek?
Goede keuze! Laten we samen kennis maken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en laat je positief verrassen.

5/5 (4 Reviews)