Een diversiteit aan projecten
Klanten met ieder een eigen verhaal
Wat vinden onze relaties?

  • “Goede service en korte lijnen”
  • “Goed bereikbaar en persoonlijk contact”
  • “Het resultaat zoals wij voor ogen hadden”

Projecten

Hieronder een greep uit een aantal van onze projecten. Uiteenlopende klanten met ieder een eigen verhaal. We hebben een korte impressie geschreven zodat je een indruk kan krijgen van de diversiteit aan projecten.

Ieder project krijgt van ons dezelfde persoonlijke aandacht. Zo komen we samen met jou tot het gewenste resultaat.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

Denergie.nl

Website

Voor D-Energie is een goede online vindbaarheid van crusiaal belang. Een juiste opbouw van de website was dan ook de hoogste prioriteit. Bij Click Active wordt daarom iedere website opgeleverd met een SEO en pagespeed rapport. Voor D-Energie heeft dit geresulteerd in een performance grade A rating van 91%.

UrbanInspect.nl

Website

Urban Inspect is een specialist op het gebied van gebouwinspectie met gevelinspectie als focusgebied. Door het gebruik van een goede hosting server en een juiste opbouw van de website voldoet urbaninspect.nl aan alle eisen voor een correcte SEO.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe deviced niet meer goed getoond. Nu is fietswereld Noorlander weer in het bezit van een moderne en functionele website die weren jaren mee kan.

CottonButcher.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor Cotton Butcher een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop - Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo's ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

Varioweld BV

One-page Webdesign

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Webdesign

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

Happy-Party.nl

Webshop - Logo

Happy Party draaide op een verouderd e-commerce CMS. Om Happy Party te voorzien van nieuwe moderne ondergrond is er gekozen voor Magento. Magento bied de kracht voor het runnen van de duizenden producten op happy-party.nl.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico's met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

MSB Bedrijfskleding

Webshop

Voor MSB Bedrijfskleding hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne functionaliteiten die je mag verwachten van een moderne webshop vindt je terug op msbbedrijfskleding.nl. Door o.a. gebruik te maken van memcache werkt de webshop snel op alle devices.

Kunsthandel Colours

Webdesign

Voor Kunstgalerie Colours hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Daarbij was de wens om zelf schilderijen aan een online galerie te kunnen toevoegen. Dit heeft uitgepakt in een duidelijke online gallery waarin de schilderijen in groot formaat zijn te bezichtigen.

Rijschool Voorwaarts

Webdesign - logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Vipkids kinderopvang

Webdesign - Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

H. Smit Logistics

Webdesign - huisstijl - logo

H. Smit Logistics had een sterk verouderde website. De nieuwe website is voorzien van multilingual (meertalige) opties. Met een klik kan de bezoeker switchen tussen Nederlands, Engels en Duits. Ook heeft Click Active het logo en de nieuwe huisstijl voor H. Smit Logistics mogen maken.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

Passie

Click Active Webdesign ontwerpt en bouwt maatwerk websites met passie. Samen realiseren we een prachtige en functionele website.

Korte lijnen

Belangrijke aspecten van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact. Wij zijn altijd goed bereikbaar.

Optimalisatie

Je website wordt volledig geoptimaliseerd. Zo ben je verzekerd van een website die hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Laten we kennis maken en een goede bak koffie drinken. Een gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

6 + 12 =

5/5 (3 Reviews)