Een diversiteit aan projecten
Klanten met ieder een eigen verhaal
Wat vinden onze relaties?

  • “Goede service en korte lijnen”
  • “Goed bereikbaar en persoonlijk contact”
  • “Het resultaat zoals wij voor ogen hadden”

Projecten

Hieronder een greep uit een aantal van onze projecten. Uiteenlopende klanten met ieder een eigen verhaal. We hebben een korte impressie geschreven zodat je een indruk kan krijgen van de diversiteit aan projecten.

Ieder project krijgt van ons dezelfde persoonlijke aandacht. Zo komen we samen met jou tot het gewenste resultaat.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop – Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo’s ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

MijnShirtBedrukken.nl

Webshop

Zoals de naam al aangeeft kun je bij MijnShirtBedrukken.nl geweldige shirts met fancy opdrukken bestellen. Om het geheel nog leuker te maken is er ook een custom designer aanwezig. Zo ontwerp je jouw eigen unieke design op een shirt naar keuze.

Varioweld BV

One-page Webdesign

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Allure rijopleidingen

Webdesign

Voor Allure Rijopleidingen hebben we een duidelijke en functionele website mogen maken. Allure had met spoed een nieuwe website nodig. uiteraard hebben we dit in overleg met Allure vlot weten te realiseren met als resultaat een prachtige website.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Webdesign

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico’s met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Kunsthandel Colours

Webdesign

Voor Kunstgalerie Colours hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Daarbij was de wens om zelf schilderijen aan een online galerie te kunnen toevoegen. Dit heeft uitgepakt in een duidelijke online gallery waarin de schilderijen in groot formaat zijn te bezichtigen.

Rijschool Voorwaarts

Webdesign – logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Monica's Voetenservice

Webdesign

Ook voor een kleine website kun je bij ons prima terecht. Voor Monica’s Voetenservice hebben we een duidelijke website mogen maken. Een aantrekkelijke website ideaal voor ZZP’ers met een minder groot budget. Ook met een klein budget kun je bij ons een prachtige website verwachten.

Vipkids kinderopvang

Webdesign – Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

CrossFit Uphold

Webdesign – logo

Kjell en Annemieke starten samen in 2016 een van de grootste CrossFit zalen van Nederland. Voor CrossFit Uphold hebben we een prachtige website ontwikkeld. Op de website zijn een live rooster en agenda te bekijken. Daarnaast hebben wij tevens het logo ontworpen.

H. Smit Logistics

Webdesign – huisstijl – logo

H. Smit Logistics had een sterk verouderde website. De nieuwe website is voorzien van multilingual (meertalige) opties. Met een klik kan de bezoeker switchen tussen Nederlands, Engels en Duits. Ook heeft Click Active het logo en de nieuwe huisstijl voor H. Smit Logistics mogen maken.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

Lettercheck

Webdesign

De website van Lettercheck was aan een vernieuwing toe. Daar hebben wij ons voor ingezet en de website omgetoverd tot een moderne full responsive webdesign. Tevens hebben we de aandacht besteed aan de cache load van de website waardoor de website vlot uit de diverse testen komt.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

Actievoorbeeld.nl

Webdesign

Actievoorbeeld.nl is onze promotiewebsite voor acties gericht op het MKB. Ben je in het bezit van een promotiecode dan kun je deze code invoeren op de website van actievoorbeeld.nl en zo tegen de gegeven actieprijs een website laten maken ter grootte van de getoonde actiewebsite.

Passie

Click Active Webdesign ontwerpt en bouwt maatwerk websites met passie. Samen realiseren we een prachtige en functionele website.

Korte lijnen

Belangrijke aspecten van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact. Wij zijn altijd goed bereikbaar.

Optimalisatie

Je website wordt volledig geoptimaliseerd. Zo ben je verzekerd van een website die hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Laten we kennis maken en een goede bak koffie drinken. Een gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

6 + 6 =