Wordpress webdesign
Content Management System
Voordelen ten opzichten van een ander CMS

  • Snel inzetbaar en gebruiksvriendelijk
  • Open source waardoor geen vendor lock-in
  • Out-of-the-box een moderne look en feel
wordpress webdesign website laten maken
wordpress webdesign schoonhoven website laten maken
Wordpress Content Management System
WordPress is ooit gestart als een kleine blogging omgeving. Momenteel is het uitgegroeid tot een volwaardig Content Management System (CMS). Dankzij de vele thema’s en uitbreidingen werkt het voor elk webdesign. Met name de snelheid waarmee websites ontworpen kunnen worden zorgt ervoor dat we de tarieven relatief laag kunnen houden. Het is niet voor niets dat CNN, Linda Magazine en Emerce.nl voor een WordPress website hebben gekozen.

Volwaardige websites
Doordat WordPress door de jaren heen uitermate populair is geworden zijn steeds meer 3rd-party bedrijven er quality content voor gaan ontwikkelen. Denk hierbij aan de zeer uitgebreide premium thema’s die er momenteel voor op de markt zijn. Deze thema’s zijn uitgegroeid tot uitgebreide web-builders waarmee elk gewenst design ontworpen kan worden.  De premium thema’s nemen nog steeds in aantallen toe. En dan nog niet te spreken over de duizenden extensions en plugins die voor WordPress worden ontwikkeld. Ook zijn er een aantal zeer goede SEO plugins beschikbaar. Dat is één van de redenen waarom Google WordPress websites hoog in de zoekresultaten laat scoren.

Toekomst
De toekomst ziet er positief uit voor WordPress. De ondersteuning is goed en het aantal gebruikers groeit gestaag. Het is het meest gebruikte CMS op de markt. Wij van Click Active zijn nu al benieuwd wat deze software ons in de toekomst nog meer voor prachtige mogelijkheden zal gaan bieden.

Marktdominatie

Het meestgebruikte Content Management Systeem ter wereld wordt alleen maar beter. Daarom maken wij gebruik van WordPress. Out-of-the-Box komt WordPress met een uniforme bediening en een goede gestructureerde bouw. Wel zo prettig voor de diverse zoekmachines.
wordpress domination webdesign schoonhoven website laten maken

Kenmerken

N

Marktaandeel boven de 60%

N

4000+ professionele Premium Themes

N

Eenvoudige integratie van volwaardige winkels

N

30.000+ extensies

N

Beste zoekmachine optimalisatie

N

Eenvoudig gebruik van design elementen

N

Snel waardoor de prijs relatief laag te houden is

N

Een aantal zeer goede SEO plugins

N

Utilities zoals nieuwsbrieven en data library

N

Sjablonen voor complexe portals

wordpress development schoonhoven 2

Rob Willemse

Allround developer

Wordpress omgeving laten ontwikkelen

Wij nemen graag de tijd voor een goed gesprek met een goede kop koffie. Neem vrijblijvend contact met ons op.