Klantenportaal
Gepersonaliseerde informatie voor uw gebruikers
Voordelen van een klantenportaal

  • Geautomatiseerde processen
  • Proces- en workflow optimalisatie
  • 24/7 online
Klantenportaal

Een klantenportaal biedt specifieke en gepersonaliseerde informatie aan ingelogde gebruikers. Van geautomatiseerde privé omgevingen tot self service portalen. Wij bieden oplossingen op maat.

Modules
Click Active heeft ervaring in het ontwikkelen van diverse soorten portals. Door de jaren heen hebben we verschillende portalen ontwikkeld. Wij maken gebruik van de uitgebreide mogelijkheden binnen de Drupal en WordPress CMS omgevingen.

Voordelen van een klantenportaal
Met een klantenportaal verhoog je niet alleen de service naar je gebruiker maar creëer je tevens loyaliteit. Doordat gebruikers zichzelf binnen de portals van selfservice kunnen voorzien ontstaat er een efficiënte workflow. Uiteindelijk is een portal tijd- en kostenbesparend.

Veilig
Je klanten loggen via een beveiligde verbinding in op het portaal. Hiermee voldoe je aan de wet “bescherming persoonsgegevens” welke voor iedere ondernemer van toepassing is.

Meer informatie
Heb jij een vraag over een specifieke portal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een bakje koffie.