Nieuwe website nodig?
Maatwerk websites voor ieder budget
  • Doorlopend onderhoud aan je website
  • Gratis SSL certificaat voor meer veiligheid
  • Inclusief hosting en domeinnaam
  • Veilige award winning hosting servers
  • Persoonlijk contact met korte lijnen
drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken
Wordpress en Drupal websites

Website laten maken

 Op zoek naar een (nieuw) webdesign?

Wil je een uitgebreide website laten maken met veel pagina’s, features en links? Of ben je juist op zoek naar een simpel, maar doeltreffend webdesign? Bespreek je wensen met Click Active Krimpen aan de Lek en wij zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp dat past bij jouw onderneming.

Een grote ergernis van bezoekers: een site die langzaam laadt. Die frustraties kun je voorkomen. Hoe? Je website laten maken door een webdesigner die verder denkt dan enkel mooie afbeeldingen. Click Active ontwerpt niet alleen een aansprekend webdesign, maar zorgt bovenal voor een conversie verhogende website.

webdesign rotterdam website laten maken icon left

Eerste idee

Wil je meer weten over (een nieuw) webdesign voor jouw bedrijf? Click Active laat je alle mogelijkheden zien. Samen komen we tot een uniek ontwerp.
webdesign rotterdam website laten maken icon left

Ontwikkeling

Als je alle content (tekst & beeld) hebt aangeleverd, gaan wij deze implementeren in het nieuwe webdesign. Je kunt dit bouwproces live volgen en natuurlijk hebben we tussentijds contact voor een optimaal resultaat.
webdesign rotterdam website laten maken icon left

Oplevering

Jouw nieuwe webdesign is geoptimaliseerd voor zoekmachines én voor gebruikers van smartphones en tablets. Ook na de oplevering laten wij je niet in de steek. Wij blijven de website doorlopend van onderhoud voorzien.

Gebruikte techniek

Click Active werkt met Drupal en WordPress. Deze softwarepakketten zijn uitgegroeid tot een van de krachtigste en meest veelzijdige contentmanagementsystemen (CMS) op de markt. Je website laten maken met behulp van Drupal of WordPress is een slimme zet: Drupal is uitermate geschikt voor maatwerk webdesign. WordPress daarentegen werkt dankzij de vele thema’s en uitbreidingen voor een snel en doeltreffend ontwerp.

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Direct contact opnemen voor een afspraak of meer informatie?
Wij nemen graag de tijd voor een goed gesprek met een goede kop koffie.

4.6/5 (5 Reviews)