Beter vindbaar worden in Google : Een optimale website met de juiste SEO strategie

Een conversiegerichte website. Met onze SEO en zoekwoordenoptimalisatie is je website beter vindbaar in de zoekresultaten.

  • Doorlopend onderhoud aan je website
  • Doorlopende SEO monitoring 
  • Inclusief hosting en domeinnaam
  • Veilige en snelle award winning hosting servers
  • Direct contact en korte lijnen

drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken

Doeltreffend webdesign en online gevonden worden?

Wij brengen op effectieve wijze uw onderneming op de kaart. Door het toepassen van de juiste SEO strategie (search engine optimization) wordt uw website beter gevonden op internet. Bent uw op zoek naar een nieuwe website die gebouwd is volgens de laatste trends en methoden? Bespreek je wensen met Click Active Krimpen aan de Lek en wij zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp dat past bij jouw onderneming. Beter gevonden worden op Google? Dat kan met een website van Click Active.

Je website laten maken door een webdesigner die verder denkt dan enkel een mooie layout? Click Active ontwerpt niet alleen een aansprekend webdesign, maar zorgt bovenal voor een conversie verhogende website.

Strategie, ontwikkeling en oplevering

Binnen enkele weken je nieuwe website gebruiken

webdesign rotterdam website laten maken icon left

Strategie bedenken: SEO onderzoek

We bedenken de juiste strategie voor je nieuwe website. Met een SEO en zoekwoordenonderzoek bepalen we hoe we de bestaande en toekomstige concurrentie voor kunnen blijven. Samen komen we tot een uniek ontwerp.

webdesign rotterdam website laten maken icon left

Ontwikkeling: De bouw live volgen

Als we de strategie inzichtelijk hebben, gaan wij deze implementeren in het nieuwe webdesign. Je kunt dit bouwproces live volgen en natuurlijk hebben we tussentijds contact voor een optimaal resultaat.

webdesign rotterdam website laten maken icon left

Oplevering: Doorlopend monitoren van de SEO

Bij de oplevering van je nieuwe website krijg je een overzichtelijk SEO rapport. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe website op de juiste wijze is opgebouwd. Na de oplevering blijven we de SEO data doorlopend monitoren. De vinbaarheid op Google zal dan nog verder toenemen.

Gebruikte techniek

Click Active werkt met Drupal en WordPress. Deze softwarepakketten zijn uitgegroeid tot een van de krachtigste en meest veelzijdige contentmanagementsystemen (CMS) op de markt. Je website laten maken met behulp van Drupal of WordPress is een slimme zet: Drupal is uitermate geschikt voor maatwerk webdesign. WordPress daarentegen heeft een aantal zeer goede SEO tools. Bij het juiste gebruik van deze tools verhogen we de vindbaarheid van je website.

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Direct contact opnemen voor een afspraak of meer informatie?
Wij nemen graag de tijd voor een goed gesprek met een goede kop koffie. Bellen kan uiteraard ook: 0180 – 524 520

4.6/5 (5 Reviews)