Click Active Internet & Media

Webdesign Krimpen aan den IJssel

  • Je bedrijf succesvol online lanceren
  • Modern webdesign volgens de laatste trends
  • Prioriteit voor optimale user experience
  • Actief meedenken met oog voor jouw onderneming
  • Korte lijnen en een direct contact

drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken

website laten maken gevonden worden in google

Webdesign Krimpen aan den IJssel

Valt jouw online omgeving al op tussen de andere online bedrijven in Krimpen aan den IJssel? Met een website van Click Active ben je verzekerd van een opvallend goed webdesign, ontworpen volgens de laatste trends. Webdesign van Click Active is er voor de kleine en grote ondernemer uit de regio Krimpen aan den IJssel. Wij bezitten de kennis die nodig is om jouw online omgeving succesvol te lanceren. Eerlijk advies van specialisten die hun vak verstaan. Zo ben je als ondernemer uit Krimpen aan den IJssel straks in het bezit van een moderne website met een optimale user experience.

Ontwikkeling

Samen met jou als ondernemer uit de regio Krimpen aan den IJssel bekijken we je wensen voor je nieuwe website. We stellen de juiste navigatiepaden op. Hieronder vallen onder meer het toepassen van de huisstijl, uitstraling en een duidelijke routing door de website. We houden we rekening met de totale user experience. Zo behalen we de doelen die je met je website voor ogen hebt.

Ondernemers uit de regio Krimpen aan de IJssel kiezen voor een webdesign van Click Active Internet en Media.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

twinlife.com

Webshop

Twinlife was op zoek naar een partij die op alle vlakken kennis heeft voor het succesvol lanceren van een vernieuwde webshop. Van ontwerp tot bouw, van autoriteit en vindbaarheid tot het koppelen van externe merchants en volledige customizations. Wij brengen jouw succesvolle online omgeving naar een nog hoger niveau!

4mexlogistics.nl

Website + multilingual

Het belang van meertalige SEO voor websites die een internationaal publiek willen aanspreken, kan niet genoeg benadrukt worden. Voor een correcte indexatie door zoekmachines, zoals Google, is het essentieel om aandacht te besteden aan meerdere SEO-facetten. Zo ook voor de multilingual website van 4MEx Logistics.

fysiokrimpen.nl

Website

Fysiotherapie de Waterpoort was toe aan een nieuwe website. Ondanks de moderne elementen voldoet de website van Fysiotherapie de Waterpoort aan alle technische eisen van Google. De website is technisch correct opgebouwd en is SEO geoptimaliseerd. Wil je beter gevonden worden in zoekmachines waaronder Google? Dan is een snelle en technisch correct gebouwde website een pre voor een betere vindbaarheid.

vanzwienenenlems.nl

Website - logo

Een website laten maken kan bijna overal, maar is uw website bij oplevering wel SEO geoptimaliseerd? Voor de vindbaarheid is dit van groot belang. Bij Click Active wordt uw website altijd SEO geoptimaliseerd opgeleverd, inclusief bijbehorend SEO rapport. Zo ook voor de website vanzwienenenlems.nl. Geen geklungel, maar websites die wel correct zijn opgebouwd!

karateteteringen.nl

Website

De wens van Karate Teteringen: Goed vindbaar zijn in de gehele regio. Een website met een goede autoriteit was de hoogste prioriteit. Bij Click Active wordt iedere website SEO geoptimaliseerd opgeleverd. Voor Karate Teteringen heeft dit geresulteerd in een performance grade A rating van 91%.

UrbanInspect.nl

Website

Urban Inspect is een specialist op het gebied van gebouwinspectie met gevelinspectie als focusgebied. Door het gebruik van een goede hosting server en een juiste opbouw van de website voldoet urbaninspect.nl aan alle eisen voor een correcte SEO.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe deviced niet meer goed getoond. Nu is fietswereld Noorlander weer in het bezit van een moderne en functionele website die weren jaren mee kan.

mkshirtbedrukking.nl

Webshop + logo + merkidentiteit

Je eigen logo of ontwerp op kleding laten bedrukken. Bij MK Shirtbedrukking ligt de focus op korte lijnen met de klant. De uitdaging: Gemak voor de bezoeker zonder het directe contact te verliezen. Automatiseren maar de korte lijnen bewaken.

gm-outdoor.nl

Webshop + Brand Identity + Logo

Click Active heeft de online aanwezigheid van GM Outdoor getransformeerd met een website die verfijning en functionaliteit combineert. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een frisse uitstraling en een duidelijke navigatie, wat de presentatie van de productfoto's ten goede komt.

Hollywoodindeklas.nl

Webshop

De webshop van Hollywood in de Klas is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Door een slimme routing vindt de bezoeker snel zijn bestemming en is de conversie van binnenkomst tot na de checkout optimaal. Voor een nog betere ervaring en SEO ranking draait de webshop op een Google Cloud server gekoppeld aan een CDN.

Arendtextiel.com

Website

De vernieuwde website van de Arend Textiel is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Er is gekozen voor een trendy minimalistisch zwart/wit design. De website is tweetalig, zowel Nederlands als Engels. Door de opzet van het framework kan de website op een later moment eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende talen.

kantoorgestion.nl

Website

Ook de nieuwe website van administratiekantoor Gestion is opgebouwd zonder het gebruik van thema's. Hiermee wordt voorkomen dat de laadtijden hoger uitvallen dan gewenst. Een snelle website werkt mee aan een betere vindbaarheid. Met de komst van de Google Page Experience update is dit nog belangrijker geworden.

lebasq.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor LebasQ een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

dearend.com

Webshop

De vernieuwde  B2B webshop voor de Arend, groothandel in ondergoed en nachtmode. Ook interesse in een wholesale webshop die voldoet aan de technische eisen van zoekmachines? Wil jij ook een webshop die wel correct is opgebouwd en die wel gevonden wordt op Google? Wacht niet langer en laat Click Active je overtuigen.

iScooterstore.nl

Webshop

Met de opkomst van elektrische auto's kan de scooter niet achterblijven. Voor iScooterstore heeft Click Active een nette webshop opgeleverd. Buiten een fysieke winkel verkoopt iScooterstore ook accessoires in de nieuwe webshop. Zoals bij iedere webshop is een goede online vindbaarheid uitermate belangrijk. Click Active houd vanaf het eerste ontwerp rekening met een correcte opbouw voor een optimale SEO.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Website development

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

boxershopping.nl

Web development - Logo ontwerp

De webwinkel Boxershopping functioneerde oorspronkelijk op een verouderd CS-Cart platform. Een succesvolle migratie naar Woocommerce is uitgevoerd, waarbij er met zorg is omgegaan met de autoriteit die over de jaren heen is opgebouwd. Bovendien heeft Click Active de huisstijl en het logo aangepakt en vernieuwd.

Arcona.nl

Website

De website van Arcona Yachts was toe aan vernieuwing. Naast een statige uitstraling en een correcte opbouw van de SEO was er de wens om op een effectieve manier zeiljachten te koop aan te bieden. Dit is mogelijk door jachten via de backend van de website toe te voegen via het uitgebreide maar eenvoudig te beheren dashboard.

ibello.nl

Webshop - Logo

iBello maakte oorspronkelijk gebruik van een verouderd e-commerce CMS. Om iBello van een moderne basis te voorzien, hebben we gekozen voor WooCommerce. Al onze websites en webshops worden opgeleverd met technische SEO-optimalisatie. Voordat we een website opleveren, testen we deze met behulp van onze marketingtools en Pagespeed Insights. Op deze manier garanderen we dat uw website op de juiste manier is opgebouwd.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico's met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Website

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Rijschool Voorwaarts

Website - logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Vipkids kinderopvang

Webdesign - Huisstijl - RTL Layout

Een gezellige sprookjesachtige website was de opdracht voor Vipkids. Als je bij VIPKids naar binnen loopt dan begrijp je direct waarom, een vergelijking met de Efteling is snel gemaakt. De website werkt  in drie talen, Nederlands, Engels en Arabisch. Daarbij is de layout van de Arabische variant volledig opgebouwd in RTL (Right to Left).

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

gentlemenwear.nl

Webshop

Met de komst van de Google Page Experience update is het nog belangrijker geworden dat je webshop snel laadt. Bij Click Active maken we geen gebruik van onnodig zware website thema's waardoor je verzekerd bent van een website die wel op de juiste manier is opgebouwd. Zo ook voor gentlemenwear.com

hagendijkbouw.nl

Website

Bezoek hagendijkbouw.nl, een vakkundig gebouwde website door ervaren webbouwers. Technisch correct opgebouwd, waarbij een sterke basis en behoud van autoriteit voorop staan. Een dergelijke premium website, als solide platform voor uw onderneming, is al beschikbaar voor slechts €699.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

adriayachting.nl

Website + Boekingssysteem

Bij Adria Yachting boekt je de ideale zeiljacht vakantie. Met het custom boekingsysteem is een boeking snel geplaatst. De website heeft recent een grondige upgrade doorgemaakt waardoor de on-page SEO een flinke boost heeft gekregen. De website functioneerd hierdoor weer als nieuw. 

{

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

Click Active Internet en Media is nu al sinds 2017 mijn go to IT guru. Ik kan Click Active alleen maar aanbevelen. Zij staan altijd klaar om je te helpen mocht er even iets dringends zijn.

Lucas Hillen

Manager, Twinlife.com

Click Active heeft onze webshop reskdstroy.com gemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en het vele werk wat zij hebben verricht. De volgende shop gaan zij zeker ook doen.

Cees Leeflang

Eigenaar, Reskdstroy.com

Snelle service, mooie logo design’s een aanrader!

Bjorn van den Bos

Eigenaar, iBella Living

Heel fijn om mee samen te werken. Je merkt aan alles dat ze begaan zijn en mee proberen te denken om op die manier het beste uit de website te halen.

Filip Braams

Unicef Kinderrechten, Hollywood in de Klas

google reviews icon

Zij zijn je voorgegaan

Google reviews Uitstekend 4.9

Google Rating Stars Click Active Website Laten Maken

Click Active Internet & media

Onze diensten

Websites

E-Commerce

Shopify

WooCommerce

SEO

SEA

Adverteren op Social Media

Linkbuilding

Hulp bij Google Services

Online Marketing

Koppelen merchants aan webshop

Werken aan autoriteit

Logo's en Merkidentiteit

Fotografie en videografie

Maatwerk webdesign Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar een eigentijds en modern webdesign? Click Active voorziet de regio Krimpen aan den IJssel van online oplossingen waaronder websites, webshops en online maatwerk. Verwacht van ons korte lijnen en een direct contact.

N

Premium ondersteuning

Hollandse nuchterheid, supersnelle support en een heldere communicatie.

N

Moderne website

Wij gebruiken geen achterhaalde technieken en verouderde omgevingen. Bij ons blijf je altijd up-to-date.

N

Zo werken wij

We zijn vastberaden in onze aanpak: brainstormen, testen, communiceren, bouwen en onderzoeken.

Rob Willemse

Allround developer

Kennis maken

Samen vrijblijvend in gesprek om te brainstormen over jouw toekomstige online omgeving?

4.8/5 (5 Reviews)