Meertalige website
Met een klik switchen tussen diverse talen
Voordelen van een meertalige website

  • Bezoekers in hun eigen taal aanspreken
  • CDN voor optimaal bereik in de diverse regio’s
  • Professionele vertalingen

Meertalige website laten maken

Een multilingual website is een website die beschikbaar is in meerdere talen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je complete website met één druk op de knop te switchen van een Nederlands naar een Engelstalige website. Zo heb je de mogelijkheid om meerdere landen en regio’s te voorzien van de juiste taal.

Voordelen

Het grootste voordeel van een multilingual website is dat je bezoekers in hun eigen taal kan aanspreken. In plaats van geconfronteerd te worden met een taal die de bezoeker niet of slecht beheerst hebben ze nu de optie om de website te bekijken in hun eigen taal. Bezoekers die de website eerder hadden verlaten blijven nu mogelijk langer kijken. Je doelgroep wordt nu een stuk groter.

Vertalen

Alle teksten op de website zullen vertaald moeten worden naar de gewenste conversies. Om geen amateuristische indruk achter te laten moeten de teksten professioneel worden vertaald. Gelukkig werkt Click Active Webdesign samen met professioneel tekstschrijfster Lynn van der Vegt.

CDN

Richt jij je website op de internationale markt dan kunnen er goede resultaten geboekt worden door het aanbieden van een meertalige website. Meertalige websites trekken vaak meer bezoekers, zeker in samenwerking met een CDN (Content Delivery Network).  Kort gezegd zorgt een CDN ervoor dat een website in alle delen van de wereld even snel benaderd kan worden als van waar de website van oorsprong gehost wordt.

Ons advies

Ben jij geïnteresseerd in een meertalige website neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dan bekijken we samen of het aanbieden van een multilingual website ook voor jou interessant kan zijn.

0/5 (0 Reviews)