Webdesign actie € 599,- All-in
Een complete moderne website voor € 599,-
 • Doorlopend onderhoud aan je website
 • Gratis SSL certificaat voor meer veiligheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Veilige award winning hosting server
 • Persoonlijk contact met korte lijnen
drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken
Wordpress en Drupal websites

Webdesign

Op zoek naar een betaalbare website ontworpen volgens de laatste methoden? Voor de actieprijs van € 599,- ontvang je een overzichtelijke moderne website geheel ingericht naar jouw wensen en (huis)stijl.

Optimalisatie

Je website wordt geoptimaliseerd voor de diverse search engines. Zo ben je verzekerd van een website die hoog wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Support

Onderdelen van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact. Ook na de oplevering van je website laten we je niet aan je lot over. We denken met je mee en schieten je snel te hulp.
Afbeelding webdesign actie

Webdesign volgens de laatste trends

Onze websites worden ontworpen volgens de laatste trends en methoden. Zo ben je verzekerd van een moderne en veilige website.

Je nieuwe website draait op onze snelle en veilige award winning hosting servers. Indien gewenst voorzien we je website na de oplevering van doorlopend onderhoud.

Vanzelfsprekend is je website volledig responsive zodat deze zowel op desktop, smartphone en tablet goed leesbaar is.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop – Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo’s ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

Varioweld BV

One-page Webdesign

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Allure rijopleidingen

Webdesign

Voor Allure Rijopleidingen hebben we een duidelijke en functionele website mogen maken. Allure had met spoed een nieuwe website nodig. uiteraard hebben we dit in overleg met Allure vlot weten te realiseren met als resultaat een prachtige website.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Webdesign

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico’s met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Kunsthandel Colours

Webdesign

Voor Kunstgalerie Colours hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Daarbij was de wens om zelf schilderijen aan een online galerie te kunnen toevoegen. Dit heeft uitgepakt in een duidelijke online gallery waarin de schilderijen in groot formaat zijn te bezichtigen.

Rijschool Voorwaarts

Webdesign – logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Monica's Voetenservice

Webdesign

Ook voor een kleine website kun je bij ons prima terecht. Voor Monica’s Voetenservice hebben we een duidelijke website mogen maken. Een aantrekkelijke website ideaal voor ZZP’ers met een minder groot budget. Ook met een klein budget kun je bij ons een prachtige website verwachten.

Vipkids kinderopvang

Webdesign – Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

CrossFit Uphold

Webdesign – logo

Kjell en Annemieke starten samen in 2016 een van de grootste CrossFit zalen van Nederland. Voor CrossFit Uphold hebben we een prachtige website ontwikkeld. Op de website zijn een live rooster en agenda te bekijken. Daarnaast hebben wij tevens het logo ontworpen.

H. Smit Logistics

Webdesign – huisstijl – logo

H. Smit Logistics had een sterk verouderde website. De nieuwe website is voorzien van multilingual (meertalige) opties. Met een klik kan de bezoeker switchen tussen Nederlands, Engels en Duits. Ook heeft Click Active het logo en de nieuwe huisstijl voor H. Smit Logistics mogen maken.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

Lettercheck

Webdesign

De website van Lettercheck was aan een vernieuwing toe. Daar hebben wij ons voor ingezet en de website omgetoverd tot een moderne full responsive webdesign. Tevens hebben we de aandacht besteed aan de cache load van de website waardoor de website vlot uit de diverse testen komt.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

Actievoorbeeld.nl

Webdesign

Actievoorbeeld.nl is onze promotiewebsite voor acties gericht op het MKB. Ben je in het bezit van een promotiecode dan kun je deze code invoeren op de website van actievoorbeeld.nl en zo tegen de gegeven actieprijs een website laten maken ter grootte van de getoonde actiewebsite.

Heb je ook interesse in een moderne website ontworpen volgens de laatste trends en methoden? voor de actieprijs van € 599,- heb je een complete website all-in.

Mocht je geen gebruik willen maken van je eigen hosting, bij Click Active krijg je je domeinnaam, hosting en doorlopend onderhoud voor slechts € 17,95 per maand. Met een website van Click Active krijg je wel de kwaliteit maar niet de kosten. Laat je door ons verrassen!

Image Prijs webdesign website laten maken

Wat krijg je voor € 599,-

 • Premium website
 • Ontwerp in jouw (huis)stijl
 • Meerdere pagina’s
 • Contactpagina
 • Eenvoudig zelf content beheren
 • Onbeperkt e-mailadressen aanmaken
 • Snelle en veilige award winning server
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Gratis SSL certificaat
 • Responsive design
 • Social media integratie
 • Premium support
 • Optioneel:  hosting, domeinnaam en doorlopend onderhoud *
  * Nu voor 17,95 p/mnd

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Laten we kennis maken en een goede bak koffie drinken. Een gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.