Webdesign actie € 599,- inclusief SEO en zoekwoordenonderzoek

Website laten maken met de juiste SEO strategie. Beter vindbaar in Google.

 • Doorlopend onderhoud aan je website
 • Gratis SSL certificaat voor meer veiligheid
 • Gratis SEO analyse en rapport
 • Veilige en snelle award winning hosting server
 • Persoonlijk contact en korte lijnen

drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken

Webdesign actie: Je website laten maken door Click Active

Een website laten maken die wordt ontworpen volgens de laatste trends en methoden? Voor de actieprijs van € 599,- ontvang je een overzichtelijke moderne website geheel ingericht naar jouw wensen en (huis)stijl.

Door SEO optimalisatie beter gevonden worden: de juiste SEO strategie

Jouw website hoger in de zoekresultaten tonen dan de concurrent? Met de SEO strategie van Click Active ben je verzekerd van een website die online een hoge autoriteit heeft. Bij de oplevering van je website krijgt je een uitgebreid SEO rapport.

Doorlopend support en het monitoren van de SEO

Onderdelen van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact. Ook na de oplevering van je website laten we je niet aan je lot over. We denken met je mee en monitoren doorlopend de online vindbaarheid en kwaliteit van je SEO.

Afbeelding webdesign actie

Webdesign volgens de laatste trends: Inclusief SEO rapport en zoekwoordenonderzoek

Onze websites worden ontworpen volgens de laatste trends en methoden. Zo ben je verzekerd van een moderne en veilige website.

Alvorens de bouw van de website wordt er een SEO en zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Betaal je bij andere webbouwers voor een aanvullend SEO pakket? Bij Click Active zit een zoekwoordenonderzoek en SEO strategie standaard bij de bouw van je website. Wij vinden dat een nieuwe website niet zonder de juiste marketingstrategie kan worden opgeleverd.

Je nieuwe website draait op onze snelle en veilige award winning hosting servers. Indien gewenst voorzien we je website na de oplevering van doorlopend onderhoud.

Vanzelfsprekend is je website volledig responsive zodat deze zowel op desktop, smartphone en tablet goed leesbaar is.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

Denergie.nl

Website

Voor D-Energie is een goede online vindbaarheid van crusiaal belang. Een juiste opbouw van de website was dan ook de hoogste prioriteit. Bij Click Active wordt daarom iedere website opgeleverd met een SEO en pagespeed rapport. Voor D-Energie heeft dit geresulteerd in een performance grade A rating van 91%.

UrbanInspect.nl

Website

Urban Inspect is een specialist op het gebied van gebouwinspectie met gevelinspectie als focusgebied. Door het gebruik van een goede hosting server en een juiste opbouw van de website voldoet urbaninspect.nl aan alle eisen voor een correcte SEO.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe deviced niet meer goed getoond. Nu is fietswereld Noorlander weer in het bezit van een moderne en functionele website die weren jaren mee kan.

Hollywoodindeklas.nl

Webshop

De webshop van Hollywood in de Klas is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Door een slimme routing vindt de bezoeker snel zijn bestemming en is de conversie van binnenkomst tot na de checkout optimaal. Voor een nog betere ervaring en SEO ranking draait de webshop op een Google Cloud server gekoppeld aan een CDN.

CottonButcher.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor Cotton Butcher een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop - Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo's ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

iScooterstore.nl

Webshop

Met de opkomst van elektrische auto's kan de scooter niet achterblijven. Voor iScooterstore heeft Click Active een nette webshop opgeleverd. Buiten een fysieke winkel verkoopt iScooterstore ook accessoires in de nieuwe webshop. Zoals bij iedere webshop is een goede online vindbaarheid uitermate belangrijk. Click Active houd vanaf het eerste ontwerp rekening met een correcte opbouw voor een optimale SEO.

Varioweld BV

One-page Website

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Website development

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

Happy-Party.nl

Webshop - Logo

Happy Party draaide op een verouderd e-commerce CMS. Om Happy Party te voorzien van nieuwe moderne ondergrond is er gekozen voor Magento. Magento bied de kracht voor het runnen van de duizenden producten op happy-party.nl.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico's met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Website

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Kunsthandel Colours

Website 

Voor Kunstgalerie Colours hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Daarbij was de wens om zelf schilderijen aan een online galerie te kunnen toevoegen. Dit heeft uitgepakt in een duidelijke online gallery waarin de schilderijen in groot formaat zijn te bezichtigen.

Rijschool Voorwaarts

Website - logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Vipkids kinderopvang

Webdesign - Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

adriayachting.nl

Website + Boekingssysteem

Bij Adria Yachting boekt je de ideale zeiljacht vakantie. Met het custom boekingsysteem is een boeking snel geplaatst. De website heeft recent een grondige upgrade doorgemaakt waardoor de on-page SEO een flinke boost heeft gekregen. De website functioneerd hierdoor weer als nieuw. 

Heb je ook interesse in een moderne website ontworpen volgens de laatste trends en methoden? voor de actieprijs van € 599,- heb je een complete website all-in.

Bij Click Active krijg je ook nog eens je domeinnaam, hosting, doorlopend onderhoud en doorlopende SEO voor slechts € 29,95 per maand. Met een website van Click Active ben je verzekerd van een website die online gevonden wordt. Laat je door ons verrassen!

Image Prijs webdesign website laten maken

Wat krijg je voor € 599,-

 • Premium website
 • Ontwerp in jouw (huis)stijl
 • Eenvoudig zelf content beheren
 • Onbeperkt e-mailadressen aanmaken
 • Snelle en veilige award winning server
 • SEO strategie inclusief zoekwoordenonderzoek
 • Gratis SSL certificaat
 • Responsive design
 • Social media integratie
 • Premium support
 • Tot 4 pagina’s + contactpagina
 • Optioneel:  hosting, domeinnaam, doorlopend onderhoud en doorlopende SEO monitoring *
  * Nu voor 29,95 p/mnd

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Laten we kennis maken en een goede bak koffie drinken. Een gesprek is bij ons altijd vrijblijvend. U kunt ook bellen op 0180 – 524 520

5/5 (10 Reviews)