Webdesign Rotterdam € 699,- All-inn

Een complete moderne website voor € 699,-

 • Doorlopend onderhoud
 • Gratis SSL certificaat voor extra veiligheid
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Snelle award winning hosting server
 • Direct contact met korte lijnen
drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken Wordpress en Drupal websites
dude webdesign rotterdam website laten maken

Webdesign Rotterdam

Op zoek naar een betaalbaar webdesign bureau die website ontwikkeld volgens de laatste methoden? Voor de actieprijs van € 699,- ontvang je een overzichtelijke moderne website geheel ingericht naar jouw wensen en (huis)stijl.

Optimalisatie

Je website wordt geoptimaliseerd voor de diverse zoekmachines. Zo ben je er zeker van dat je website hoog wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Premium support

Ook voor regio Rotterdam zijn wij altijd goed bereikbaar. Na de oplevering van je website laten wij je niet in de steek. Waar nodig schieten we je snel te hulp. Ook blijven we je website na oplevering doorlopend van onderhoud voorzien.
Afbeelding webdesign Rotterdam actie

Webdesign Rotterdam - volgens de laatste trends

Bij internetbureau Click Active is regio Rotterdam verzekerd van een moderne en eigentijdse website. Vanaf het begin stellen we de juiste navigatiepaden op. Hieronder vallen onder meer een duidelijke indeling, de uitstraling en de juiste layout. Daarnaast zijn al onze websites goed leesbaar op alle devices waaronder een desktop, tablet en smartphone. Door ons onderliggende framework ben je er van verzekerd dat je website ook in de toekomst juist blijft functioneren. In een later stadium kan de website gemakkelijk worden uitgebreid. Zo blijft je website modern en lopen de kosten bij vernieuwing niet hoog op.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

twinlife.com

Webshop

Twinlife was op zoek naar een partij die op alle vlakken kennis heeft voor het succesvol lanceren van een vernieuwde webshop. Van ontwerp tot bouw, van autoriteit en vindbaarheid tot het koppelen van externe merchants en volledige customizations. Wij brengen jouw succesvolle online omgeving naar een nog hoger niveau!

fysiokrimpen.nl

Website

Fysiotherapie de Waterpoort was toe aan een nieuwe website. Ondanks de moderne elementen voldoet de website van Fysiotherapie de Waterpoort aan alle technische eisen van Google. De website is technisch correct opgebouwd en is SEO geoptimaliseerd. Wil je beter gevonden worden in zoekmachines waaronder Google? Dan is een snelle en technisch correct gebouwde website een pre voor een betere vindbaarheid.

vanzwienenenlems.nl

Website - logo

Een website laten maken kan bijna overal, maar is uw website bij oplevering wel SEO geoptimaliseerd? Voor de vindbaarheid is dit van groot belang. Bij Click Active wordt uw website altijd SEO geoptimaliseerd opgeleverd, inclusief bijbehorend SEO rapport. Zo ook voor de website vanzwienenenlems.nl. Geen geklungel, maar websites die wel correct zijn opgebouwd!

karateteteringen.nl

Website

De wens van Karate Teteringen: Goed vindbaar zijn in de gehele regio. Een website met een goede autoriteit was de hoogste prioriteit. Bij Click Active wordt iedere website SEO geoptimaliseerd opgeleverd. Voor Karate Teteringen heeft dit geresulteerd in een performance grade A rating van 91%.

UrbanInspect.nl

Website

Urban Inspect is een specialist op het gebied van gebouwinspectie met gevelinspectie als focusgebied. Door het gebruik van een goede hosting server en een juiste opbouw van de website voldoet urbaninspect.nl aan alle eisen voor een correcte SEO.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe deviced niet meer goed getoond. Nu is fietswereld Noorlander weer in het bezit van een moderne en functionele website die weren jaren mee kan.

Hollywoodindeklas.nl

Webshop

De webshop van Hollywood in de Klas is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Door een slimme routing vindt de bezoeker snel zijn bestemming en is de conversie van binnenkomst tot na de checkout optimaal. Voor een nog betere ervaring en SEO ranking draait de webshop op een Google Cloud server gekoppeld aan een CDN.

Arendtextiel.com

Website

De vernieuwde website van de Arend Textiel is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Er is gekozen voor een trendy minimalistisch zwart/wit design. De website is tweetalig, zowel Nederlands als Engels. Door de opzet van het framework kan de website op een later moment eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende talen.

kantoorgestion.nl

Website

Ook de nieuwe website van administratiekantoor Gestion is opgebouwd zonder het gebruik van thema's. Hiermee wordt voorkomen dat de laadtijden hoger uitvallen dan gewenst. Een snelle website werkt mee aan een betere vindbaarheid. Met de komst van de Google Page Experience update is dit nog belangrijker geworden.

lebasq.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor LebasQ een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

dearend.com

Webshop

De vernieuwde  B2B webshop voor de Arend, groothandel in ondergoed en nachtmode. Ook interesse in een wholesale webshop die voldoet aan de technische eisen van zoekmachines? Wil jij ook een webshop die wel correct is opgebouwd en die wel gevonden wordt op Google? Wacht niet langer en laat Click Active je overtuigen.

iScooterstore.nl

Webshop

Met de opkomst van elektrische auto's kan de scooter niet achterblijven. Voor iScooterstore heeft Click Active een nette webshop opgeleverd. Buiten een fysieke winkel verkoopt iScooterstore ook accessoires in de nieuwe webshop. Zoals bij iedere webshop is een goede online vindbaarheid uitermate belangrijk. Click Active houd vanaf het eerste ontwerp rekening met een correcte opbouw voor een optimale SEO.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Website development

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

boxershopping.nl

Web development - Logo ontwerp

De webwinkel Boxershopping functioneerde oorspronkelijk op een verouderd CS-Cart platform. Een succesvolle migratie naar Woocommerce is uitgevoerd, waarbij er met zorg is omgegaan met de autoriteit die over de jaren heen is opgebouwd. Bovendien heeft Click Active de huisstijl en het logo aangepakt en vernieuwd.

Arcona.nl

Website

De website van Arcona Yachts was toe aan vernieuwing. Naast een statige uitstraling en een correcte opbouw van de SEO was er de wens om op een effectieve manier zeiljachten te koop aan te bieden. Dit is mogelijk door jachten via de backend van de website toe te voegen via het uitgebreide maar eenvoudig te beheren dashboard.

ibello.nl

Webshop - Logo

iBello maakte oorspronkelijk gebruik van een verouderd e-commerce CMS. Om iBello van een moderne basis te voorzien, hebben we gekozen voor WooCommerce. Al onze websites en webshops worden opgeleverd met technische SEO-optimalisatie. Voordat we een website opleveren, testen we deze met behulp van onze marketingtools en Pagespeed Insights. Op deze manier garanderen we dat uw website op de juiste manier is opgebouwd.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico's met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Website

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Rijschool Voorwaarts

Website - logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Vipkids kinderopvang

Webdesign - Huisstijl - RTL Layout

Een gezellige sprookjesachtige website was de opdracht voor Vipkids. Als je bij VIPKids naar binnen loopt dan begrijp je direct waarom, een vergelijking met de Efteling is snel gemaakt. De website werkt  in drie talen, Nederlands, Engels en Arabisch. Daarbij is de layout van de Arabische variant volledig opgebouwd in RTL (Right to Left).

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

gentlemenwear.nl

Webshop

Met de komst van de Google Page Experience update is het nog belangrijker geworden dat je webshop snel laadt. Bij Click Active maken we geen gebruik van onnodig zware website thema's waardoor je verzekerd bent van een website die wel op de juiste manier is opgebouwd. Zo ook voor gentlemenwear.com

hagendijkbouw.nl

Website

Bezoek hagendijkbouw.nl, een vakkundig gebouwde website door ervaren webbouwers. Technisch correct opgebouwd, waarbij een sterke basis en behoud van autoriteit voorop staan. Een dergelijke premium website, als solide platform voor uw onderneming, is al beschikbaar voor slechts €699.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

adriayachting.nl

Website + Boekingssysteem

Bij Adria Yachting boekt je de ideale zeiljacht vakantie. Met het custom boekingsysteem is een boeking snel geplaatst. De website heeft recent een grondige upgrade doorgemaakt waardoor de on-page SEO een flinke boost heeft gekregen. De website functioneerd hierdoor weer als nieuw. 

Heb je interesse in een moderne website ontworpen volgens de laatste trends en methoden? Voor de actieprijs van € 699,- ben jij straks in het bezit van een complete website all-in.

Bij Click Active krijg je ook nog eens je Hosting, doorlopend onderhoud, updates en doorlopende SEO voor slechts € 39,95 per maand. Met een website van Click Active ben je verzekerd van een website die online gevonden wordt. Laat je door ons verrassen!

All in webdesign actie

Wat krijg je voor € 699,-

 • Premium SEO geoptimaliseerde website
 • Technisch correct opgebouwd (Naar technische eisen Google Search Console)
 • Prioriteit voor optimale user experience
 • Actief meedenken met oog voor jouw onderneming
 • Ontwerp in jouw (huis)stijl
 • Eenvoudig zelf content beheren
 • Inclusief zoekwoordenonderzoek
 • Responsive design
 • Social media integratie
 • Onafhankelijk SEO rapport
 • Tot 4 pagina's + contactpagina

Optioneel voor 39,95 p/mnd

Hosting, doorlopend onderhoud, updates en support + doorlopende SEO aanbevelingen

 • Hosting: Digital Ocean SEO optimised server
 • Doorlopend onderhoud
 • Doorlopende beveiligingupdates
 • Doorlopend support
 • Doorlopende SEO monitoring incl. SEO aanbevelingen voor optimale ranking
 • Anti-Malware, Firewall en Bot Protection
 • Gratis SSL certificaat

Rob Willemse

Allround developer

Samen kennis maken?

Laten we kennis maken en een goede bak koffie drinken. Een gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

5/5 (4 Reviews)