Webshop laten maken Rotterdam?

Wij maken moderne webshops voor regio Rotterdam

 • Webshops die wel gevonden worden
 • Prioriteit voor optimale user experience
 • Actief meedenken met oog voor jouw onderneming
 • Snelle en veilige Google Cloud hosting servers
 • Korte lijnen, direct contact

WooCommerce en shopify webwinkel laten maken
Shopify en WooCommerce webshops

Webshop laten maken Rotterdam

Op zoek naar een (nieuwe) webshopbouwer in omgeving Rotterdam?

Een webshop is een slimme manier om kopers te bereiken. Met een webshop van Click Active krijg je een moderne e-commerce omgeving met uitgebreide aandacht voor de juiste conversie.

Ben je niet zo technisch aangelegd? Geen punt, een webshop van Click Active is voor iedereen toegankelijk. Zonder in te leveren op moderne e-commerce functies is een webshop van Click Active eenvoudig te beheren. Een vlotte werking van de webshopomgeving betekent dat je meer ruimte overhoudt voor je core business.

De webshop is bij oplevering SEO geoptimaliseerd. Voor een optimaal bereik blijven we de SEO doorlopend monitoren en passen we deze waar nodig aan.

Ben jij op zoek naar een e-commerce developer met wie de lijnen kort zijn en die verder kijkt dan een mooie lay-out? Click Active begeleidt je door het hele proces.

De voordelen van een nieuwe webshop

Waarom in de regio Rotterdam je webshop door Click Active laten maken?

Click Active zorgt ook voor de regio Rotterdam voor een unieke webshop:

 

 • Met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid
 • Passend bij de huisstijl van jouw onderneming
 • Ontwikkeld met Shopify of WooCommerce
 • Uitgebreide aandacht voor een optimale SEO
 • Koppelingen naar diverse merchants mogelijk waaronder Bol.com, Amazon en Google Shopping
 • Responsive design: op alle devices goed leesbaar
 • Doorlopend onderhoud en support
 • Doorlopend monitoren van de vindbaarheid en conversie.
 • Korte lijnen en duidelijke communicatie

SEO rapport inclusief bewijs van optimalisatie

Snelle page speed voor webshops uit regio Rotterdam

Om goed vindbaar te worden binnen Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines, is het van belang dat je webshop geoptimaliseerd is voor SEO. Al onze webshops worden bij oplevering voorzien een een SEO rapport inclusief een rapport voor page speed. Zo ben je er zeker van dat ook jouw webshop is opgebouwd volgens de richtlijnen voor SEO. In combinatie met een snelle Google Cloud hosting met de juiste caching heeft dit als resultaat een webshop waar zoekmachines blij van worden.

De beste route naar jouw nieuwe webshop in Rotterdam

Een mooi design is een goede start, maar nog belangrijker is dat de webshop relevante bezoekers trekt om zo het juiste rendement uit je webshop te halen. Voor een online shop is duidelijke navigatie op de webpagina’s van essentieel belang. Click Active zorgt ook bij jouw webshop voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling en de juiste kleurstelling.

Ook de vindbaarheid in de diverse zoekmachines is van essentieel belang.
Dankzij een slimme routing door jouw webshop zijn producten voor de koper en zoekmachines gemakkelijk te vinden. Daarnaast zorgen we voor vlot werkende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard.

Een webshop laten maken in regio Rotterdam? Dan kies je voor Click Active.

{

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

Click Active Internet en Media is nu al sinds 2017 mijn go to IT guru. Ik kan Click Active alleen maar aanbevelen. Zij staan altijd klaar om je te helpen mocht er even iets dringends zijn.

Lucas Hillen

Manager, Twinlife.com

Click Active heeft onze webshop reskdstroy.com gemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en het vele werk wat zij hebben verricht. De volgende shop gaan zij zeker ook doen.

Cees Leeflang

Eigenaar, Reskdstroy.com

Snelle service, mooie logo design’s een aanrader!

Bjorn van den Bos

Eigenaar, iBella Living

Heel fijn om mee samen te werken. Je merkt aan alles dat ze begaan zijn en mee proberen te denken om op die manier het beste uit de website te halen.

Filip Braams

Unicef Kinderrechten, Hollywood in de Klas

google reviews icon

Zij zijn je voorgegaan

Google reviews Uitstekend 4.9

Google Rating Stars Click Active Website Laten Maken

Ons werk

Een greep uit onze e-commerce projecten.

twinlife.com

Webshop

Twinlife was op zoek naar een partij die op alle vlakken kennis heeft voor het succesvol lanceren van een vernieuwde webshop. Van ontwerp tot bouw, van autoriteit en vindbaarheid tot het koppelen van externe merchants en volledige customizations. Wij brengen jouw succesvolle online omgeving naar een nog hoger niveau!

gm-outdoor.nl

Webshop + Brand Identity + Logo

Click Active heeft de online aanwezigheid van GM Outdoor getransformeerd met een website die verfijning en functionaliteit combineert. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een frisse uitstraling en een duidelijke navigatie, wat de presentatie van de productfoto's ten goede komt.

mkshirtbedrukking.nl

Webshop + logo + merkidentiteit

Je eigen logo of ontwerp op kleding laten bedrukken. Bij mkshirtbedrukking.nl ligt de focus op korte lijnen met de klant. De uitdaging: Gemak voor de bezoeker zonder het directe contact te verliezen. Automatiseren maar de korte lijnen bewaken.

Hollywoodindeklas.nl

Webshop

De webshop van Hollywood in de Klas is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Door een slimme routing vindt de bezoeker snel zijn bestemming en is de conversie van binnenkomst tot aan de check-out optimaal. Voor een nog betere ervaring en SEO ranking draait de webshop op een Google Cloud server gekoppeld aan een CDN (Content Delivery Network).

lebasq.com

Webshop

Ook voor webshops gericht op de internationale markt ben je bij Click Active aan het juiste adres. Zo hebben wij voor LebasQ een webshop ontwikkeld die zich richt op de verkoop in meerdere landen. Door het gebruik van een CDN (Content Delivery Network) wordt de webshop in de diverse regio's snel geladen.

dearend.com

Webshop

De vernieuwde  B2B webshop voor de Arend, groothandel in ondergoed en nachtmode. Ook interesse in een wholesale webshop die voldoet aan de technische eisen van zoekmachines? Wil jij ook een webshop die wel correct is opgebouwd en die wel gevonden wordt op Google? Wacht niet langer en laat Click Active je overtuigen.

iScooterstore.nl

Webshop

Met de opkomst van elektrische auto's kan de scooter niet achterblijven. Voor iScooterstore heeft Click Active een nette webshop opgeleverd. Buiten een fysieke winkel verkoopt iScooterstore ook accessoires in de nieuwe webshop. Zoals bij iedere webshop is een goede online vindbaarheid uitermate belangrijk. Click Active houdt vanaf het eerste ontwerp rekening met een correcte opbouw voor een optimale SEO.

DealWizard.nl

Webshop

Bij Deal Wizard worden dagelijks nieuwe aanbiedingen getoond. De website is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Vanuit de webshop is er een productkoppeling opgebouwd naar o.a. Bol.com, Google Shopping, Amazon en Tradetracker. Door deze koppeling worden de producten naar de diverse merchants doorgezet. Alle orders worden vervolgens binnen de webshop afgehandeld.

boxershopping.nl

Webshop - Logo

De webwinkel Boxershopping functioneerde oorspronkelijk op een verouderd CS-Cart platform. Een succesvolle migratie naar Woocommerce is uitgevoerd, waarbij er met zorg is omgegaan met de autoriteit die over de jaren heen is opgebouwd. Bovendien heeft Click Active de huisstijl en het logo aangepakt en vernieuwd.

ibello.nl

Webshop - Logo

iBello maakte oorspronkelijk gebruik van een verouderd e-commerce CMS. Om iBello van een moderne basis te voorzien, hebben we gekozen voor WooCommerce. Al onze websites en webshops worden opgeleverd met technische SEO-optimalisatie. Voordat we een website opleveren, testen we deze met behulp van onze marketingtools en Pagespeed Insights. Op deze manier garanderen we dat uw website op de juiste manier is opgebouwd.

hagendijkbouw.nl

Website

Bezoek hagendijkbouw.nl, een vakkundig gebouwde website door ervaren webbouwers. Technisch correct opgebouwd, waarbij een sterke basis en behoud van autoriteit voorop staan. Een dergelijke premium website, als solide platform voor uw onderneming, is al beschikbaar voor slechts €699.

Fietswereld-Noorlander.nl

Website

Fietswereld Noorlander in Ouderkerk aan den IJssel was hoognodig toe aan een vernieuwde website. De oude website werd op nieuwe devices niet meer goed getoond. Nu is Fietswereld Noorlander in het bezit van een moderne en functionele website die weer jaren mee kan.

Arendtextiel.com

Website

De vernieuwde website van de Arend Textiel is volledig SEO en SEA geoptimaliseerd. Er is gekozen voor een trendy minimalistisch zwart/wit design. De website is tweetalig, zowel Nederlands als Engels. Door de opzet van het framework kan de website op een later moment eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende talen.

Hordijk Tweewielers

Website

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een tijdrovende handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kun je nu met enkele klikken producten uploaden.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesignactie, gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruikgemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voortgekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

gentlemenwear.nl

Webshop

Met de komst van de Google Page Experience update is het nog belangrijker geworden dat je webshop snel laadt. Bij Click Active maken we geen gebruik van onnodig zware website thema's waardoor je verzekerd bent van een website die wel op de juiste manier is opgebouwd. Zo ook voor gentlemenwear.com

Arcona.nl

Website

De website van Arcona Yachts was toe aan vernieuwing. Naast een statige uitstraling en een correcte opbouw van de SEO was er de wens om op een effectieve manier zeiljachten te koop aan te bieden. Dit is mogelijk door jachten via de backend van de website toe te voegen via het uitgebreide maar eenvoudig te beheren dashboard.

Rijschool Voorwaarts

Website - Logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. Daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

VIPKids kinderopvang

Webdesign - Huisstijl - RTL Layout

Een gezellige sprookjesachtige website was de opdracht voor Vipkids. Als je bij VIPKids naar binnen loopt dan begrijp je direct waarom, een vergelijking met de Efteling is snel gemaakt. De website werkt  in drie talen, Nederlands, Engels en Arabisch. Daarbij is de layout van de Arabische variant volledig opgebouwd in RTL (Right to Left).

Cocco Resort Hotel

Website

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die ze in de backend van de website kunnen beheren.

AdriaYachting.nl

Website + Boekingssysteem

Bij Adria Yachting boek je de ideale zeiljachtvakantie. Met het custom boekingsysteem is een boeking snel geplaatst. De website heeft recent een grondige upgrade doorgemaakt waardoor de on-page SEO een flinke boost heeft gekregen. De website functioneert hierdoor weer als nieuw.

WooCommerce en shopify webwinkel laten maken

Webshop Rotterdam gebruikte techniek

Click Active werkt met Shopify en WooCommerce. Je webwinkel in regio Rotterdam laten maken met behulp van Shopify of WooCommerce is een slimme keuze: deze toolkits worden namelijk breed ondersteund, het is heel gebruiksvriendelijk (erg belangrijk bij een webshop!) en heeft een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Wil jij weten welke omgeving het beste bij jouw onderneming past? De juiste webshop voor de ondernemer uit Rotterdam? Wij geven je uitgebreid advies.

Enkele kenmerken van onze webshops voor de ondernemer uit Rotterdam
N

Modern CMS voor een moderne look en feel

N

Overzichtelijke orderverwerking, snel systeem

N

Diverse betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard

N

Rapporten inzien en uitdraaien waaronder btw, winst, customers, belastingen, voorraad.

N

Bestellingen zijn voor klanten live te volgen

N

Automatische track & trace

N

Automatisch facturen, pakbonnen en credit-facturen aanmaken en versturen

N

Automatische nieuwsbrieven

N

Kortingsbonnen aanmaken en beheren

N

Inclusief training webshopbeheer

Uiteraard worden er standaard nog vele andere opties met onze webshops meegeleverd. Wil jij als ondernemer in de regio Rotterdam een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak en laat je positief verassen door onze gunstige tarieven.

webshops woocommerce webshop laten maken image backend

Rob Willemse

Allround developer

Webshop laten maken Rotterdam

Als ondernemer uit Rotterdam je webshop laten maken door Click Active?
Goede keuze! Laten we vrijblijvend kennis maken.

5/5 (10 Reviews)