Webshop laten maken Rotterdam?
Moderne webshops voor Rotterdam
 • Doorlopend onderhoud aan je webshop
 • Gratis SSL certificaat voor meer veiligheid
 • Inclusief hosting en domeinnaam
 • Veilige award winning hosting servers
 • Persoonlijk contact met korte lijnen
woocommerce magento webshop laten maken webwinkel ecommerce 3
WooCommerce en Magento webshops

Webshop laten maken Rotterdam

Op zoek naar een (nieuwe) webshop bouwer in de regio Rotterdam?

Nog steeds neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen met de dag toe. Een webshop is een slimme manier om kopers te bereiken. Met een webshop van Click Active ben je straks in het bezit van een moderne e-commerce omgeving die ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Ben je niet zo technisch aangelegd? Maak je geen zorgen, een webshop van Click Active is door iedereen te beheren. Zonder in te leveren op de moderne e-commerce features is een webshop van Click Active eenvoudig te onderhouden. Een vlotte werking van de webshop betekend dat er winst is te behalen in tijd, en we weten allemaal, tijd is geld.
Kom je er even niet uit? Ook na de oplevering van je webshop laten wij je niet links liggen.

Waarom in regio Rotterdam je webshop door Click Active laten maken?

Click Active zorgt ook voor regio Rotterdam voor een unieke webshop:

 • met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid
 • passend bij de huisstijl van jouw onderneming
 • ontwikkeld met WooCommerce of Magento
 • uitgebreide aandacht voor optimale SEO
 • met responsive design; dus ook op tablet en smartphone goed leesbaar
 • doorlopend onderhoud en support

De beste route naar jouw nieuwe webshop in Rotterdam

Een mooi design is een goede start, maar nog belangrijker is dat de webshop relevante bezoekers trekt om zo het juiste rendement uit je webshop te halen. Voor een online shop is duidelijke navigatie op de webpagina’s van cruciaal belang. Click Active zorgt bij elke nieuwe webshop voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling en de juiste kleurstelling.

Ook de vindbaarheid in de diverse zoekmachinses is van cruciaal belang.
Dankzij een slimme routing door jouw webshop zijn producten voor de koper en de zoekmachines makkelijk en snel te vinden. Daarnaast zorgen we voor vlot werkende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Een webshop laten maken in regio Rotterdam, dan kies je voor Click Active.

Ons werk

Gebruik de navigatiepijlen om een volgend project te bekijken.

Shoppingmagazijn.nl

Webshop – Logo

Voor Shopping Magazijn hebben we een prachtige webshop mogen ontwikkelen. Alle moderne facetten van een webshop zijn aanwezig. Waaronder het automatisch versturen van facturen en track & trace codes. Wist je dat we ook logo’s ontwerpen? Zo ook die van shoppingmagazijn.nl

MijnShirtBedrukken.nl

Webshop

Zoals de naam al aangeeft kun je bij MijnShirtBedrukken.nl geweldige shirts met fancy opdrukken bestellen. Om het geheel nog leuker te maken is er ook een custom designer aanwezig. Zo ontwerp je jouw eigen unieke design op een shirt naar keuze.

Varioweld BV

One-page Webdesign

Wederom een website ontworpen als een zogenaamde one-pager. Alle content en functionaliteit is op een enkele pagina geplaatst. Vanuit de navigatie wordt je doorgeleid naar andere delen binnen de pagina zonder de pagina te verlaten. Varioweld is hiermee een prachtige website rijker.

Allure rijopleidingen

Webdesign

Voor Allure Rijopleidingen hebben we een duidelijke en functionele website mogen maken. Allure had met spoed een nieuwe website nodig. uiteraard hebben we dit in overleg met Allure vlot weten te realiseren met als resultaat een prachtige website.

Hordijk Tweewielers

Webdesign

Hordijk Tweewielers heeft een prachtige nieuwe website. Er kunnen nu gemakkelijk nieuwe producten worden toegevoegd waar dit bij de oude website nog een kostbare handeling betrof. Aan de hand van een tekstbestand kan met met enkele klikken producten uploaden.

Dansstudio La Barre

Webdesign

Ieder jaar worden er danstalenten van La Barre aangenomen bij dansproducties als Billy Eliot en andere bekende dansacademies. De vernieuwde website is op verzoek van Dansstudio La Barre met spoed ontworpen. Ook met spoed een prachtig resultaat.

HVC Capelle

Webdesign

HVC kampte met een verouderde website waarvan het framework beveiligingsrisico’s met zich meebracht. Click Active heeft de website omgebouwd en voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware. HVC heeft weer een goed functionerende website.

Diëtist Krimpen

Webdesign

Regelmatig hebben we een webdesign actie gericht op het MKB. Diëtist AVG heeft ook gebruik gemaakt van onze actie. Daar is een prachtige website uit voort gekomen. Via ons dashboard heeft eigenares Marisse ook nog de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen.

Kunsthandel Colours

Webdesign

Voor Kunstgalerie Colours hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Daarbij was de wens om zelf schilderijen aan een online galerie te kunnen toevoegen. Dit heeft uitgepakt in een duidelijke online gallery waarin de schilderijen in groot formaat zijn te bezichtigen.

Rijschool Voorwaarts

Webdesign – logo

De website van Rijschool Voorwaarts heeft in het verleden beveiligingsproblemen ondervonden. daarop heeft Rijschool Voorwaarts de hulp ingeroepen van Click Active. We hebben de website vervolgens opnieuw opgebouwd en voorzien van een veilige en stabiele fundering.

Monica's Voetenservice

Webdesign

Ook voor een kleine website kun je bij ons prima terecht. Voor Monica’s Voetenservice hebben we een duidelijke website mogen maken. Een aantrekkelijke website ideaal voor ZZP’ers met een minder groot budget. Ook met een klein budget kun je bij ons een prachtige website verwachten.

Vipkids kinderopvang

Webdesign – Banner design

Een gezellige maar toch functionele website voor kinderdagopvang VIPKids. Voor Vipkids hebben we in overleg gekozen voor een vrolijke, kleurijke website. Het resultaat mag er wezen. Bijkomend hebben we de illustratie op de homepage mogen ontwerpen.

CrossFit Uphold

Webdesign – logo

Kjell en Annemieke starten samen in 2016 een van de grootste CrossFit zalen van Nederland. Voor CrossFit Uphold hebben we een prachtige website ontwikkeld. Op de website zijn een live rooster en agenda te bekijken. Daarnaast hebben wij tevens het logo ontworpen.

H. Smit Logistics

Webdesign – huisstijl – logo

H. Smit Logistics had een sterk verouderde website. De nieuwe website is voorzien van multilingual (meertalige) opties. Met een klik kan de bezoeker switchen tussen Nederlands, Engels en Duits. Ook heeft Click Active het logo en de nieuwe huisstijl voor H. Smit Logistics mogen maken.

Cocco Resort Hotel

Webdesign

Het prachtige Cocco Resort gelegen in Thailand Pattaya mag zich eigenaar noemen van een toepasselijke bijpassende website. Eén van de eisen was een warme, tropische en wat speelse uitstraling. Ook is er een online boekingssysteem aanwezig die men in de backend van de website kan beheren.

Lettercheck

Webdesign

De website van Lettercheck was aan een vernieuwing toe. Daar hebben wij ons voor ingezet en de website omgetoverd tot een moderne full responsive webdesign. Tevens hebben we de aandacht besteed aan de cache load van de website waardoor de website vlot uit de diverse testen komt.

Green City Hotels

One-page webdesign

Ook voor de zogenaamde One-Page website ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hou je het budget laag en ben je toch in het bezit van een prachtig online visitekaartje. Voor de website van Green City Hotels hebben we een duidelijke en frisse One-pager ontworpen.

Actievoorbeeld.nl

Webdesign

Actievoorbeeld.nl is onze promotiewebsite voor acties gericht op het MKB. Ben je in het bezit van een promotiecode dan kun je deze code invoeren op de website van actievoorbeeld.nl en zo tegen de gegeven actieprijs een website laten maken ter grootte van de getoonde actiewebsite.

WooCommerce Magento webshop

Webshop Rotterdam gebruikte techniek

Click Active werkt met WooCommerce en Magento. Je webwinkel in regio Rotterdam laten maken met behulp van WooCommerce of Magento is een slimme keuze: deze toolkits worden namelijk breed ondersteund, het is heel gebruiksvriendelijk (erg belangrijk bij een webshop!) en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Wil jij weten welke omgeving het beste bij jouw onderneming past? De juiste webshop voor de ondernemer uit Rotterdam? Wij geven je uitgebreid advies.

Enkele kenmerken van onze webshops voor de ondernemer uit Rotterdam
N

Modern CMS waardoor moderne look en feel

N

Overzichtelijke orderverwerking, snel systeem

N

Diverse betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en Creditcard

N

Rapporten inzien en uitdraaien waaronder BTW, winst, customers, belastingen, voorraad etc.

N

Bestellingen zijn voor klanten live te volgen

N

Automatische Track & Trace

N

Automatisch facturen, pakbonnen en credit-facturen aanmaken en versturen

N

Automatische nieuwsbrieven

N

Kortingsbonnen aanmaken en beheren

N

Inclusief training webshop beheer

Uiteraard worden er standaard nog vele andere opties met onze webshops meegeleverd. Wil jij als ondernemer in de regio Rotterdam een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak en laat u positief verassen door onze gunstige tarieven.
webshops woocommerce webshop laten maken image backend

Rob Willemse

Allround developer

Webshop laten maken Rotterdam

Als ondernemer uit Rotterdam je webshop laten maken door Click Active?
Goede keuze! Laten we samen vrijblijvend kennis maken. Een webshop laten maken en beheren is voor iedereen te doen.