Premium hosting
Veiligheid staat voorop

Het voordeel van onze premium hosting

  • 24/7 monitoring
  • Award winning hosting services
  • Snelle en veilige servers
Hosting

Al onze websites worden geleverd met onze eigen premium hosting. De websites draaien op snelle en stabiele servers waardoor je bent verzekerd van een vlotte website. Wij garanderen een up-time van 99,9%. Mocht je na het opleveren van de website toch nog problemen ondervinden met de hosting dan staan wij altijd kosteloos direct voor je klaar. Ook worden er van al onze websites doorlopend automatische backups gemaakt.

Monitoren
De hostingservers van Click Active worden 24 uur per dag gemonitord. Problemen worden hierdoor direct gesignaleerd en staan wij ten alle tijden voor je klaar voor hulp en advies.

Capaciteit
Door gebruik te maken van cloud linux servers zorgen wij ervoor dat jouw website en applicaties ook bij grote hoeveelheden bezoekers optimaal blijft draaien.

Beheer
Liever zelf de controle in handen? Maak gebruik van het controlpanel cPanel voor volledige controle over je webhosting. Zo kun je zelf backups maken, onbeperkt e-mailadressen aanmaken, website statistieken inzien, scripts aanmaken, meerdere webmail clients beheren, filemanager gebruiken en nog veel meer.