Click Active Internet & Media

Webdesign Nieuwegein

  • Moderne website volgens de laatste methoden
  • Gratis SSL certificaat
  • Doorlopend onderhoud
  • Snelle en veilige award winning hosting servers
  • Direct contact met korte lijnen
drupal wordpress webdesign rotterdam website laten maken
Wordpress en Drupal websites

Webdesign Nieuwegein

Door een professional je website laten maken? Voor webdesign in Nieuwegein schakel je Click Active in. Click Active maakt conversiegerichte websites die ontworpen zijn op basis van uw doelgroep en wensen. Ook voor de ondernemer uit Nieuwegein maken wij een website waarmee u rendement behaalt. Webdesign met een boodschap; uw boodschap. Om uw boodschap kenbaar te maken aan het publiek in Nieuwegein (en uiteraard ver daar buiten) zorgen wij ervoor dat uw website voldoet aan alle moderne eisen om goed gevonden te worden binnen de diverse zoekmachines. Een balans tussen visuele pracht en snelle laadtijden zijn onderdelen waar wij vanaf de ontwerpfase rekening mee houden. Wij maken van webdesign in Nieuwegein een succes!

Webdesign maatwerk voor ondernemers uit Nieuwegein

Click Active heeft diverse webdesigns mogen ontwerpen voor de regio Nieuwegein. Click Active webdesign in Nieuwegein wordt in de regel ontwikkeld vanuit WordPress of Drupal. Met deze moderne content management systemen (CMS) kun je na de oplevering ook gemakkelijk zelf je website beheren. Met WordPress en Drupal is je website in de toekomst snel uit te breiden met nieuwe pagina’s  of zelfs om te zetten naar een volwaardige webshop. De backend van de website is met een korte training eenvoudig te beheren. Deze training krijg je gratis bij de oplevering van je website.

Door de flexibele werking van deze content management systemen maken wij ook voor de ondernemer uit Nieuwegein modern webdesign op maat.

{

Testimonial

Wat vinden onze klanten?
We hebben door Click Active onze website laten maken, wat zeker een goede keuze is geweest. Duidelijke afspraken en de prijs en kwaliteit zijn op een lijn. Kortom een echte aanrader!
Arthur Erfmann

Eigenaar, Kunstveiling Colours

Goede, persoonlijke en klantgerichte service met een schitterend eindresultaat!

Marisse Hut

Eigenares, Diëtist Krimpen

Webdesign voor de regio Nieuwegein

Ben jij een ondernemer uit de omgeving Nieuwegein en ben je op zoek naar een nieuwe of vernieuwde website? Je website laten maken door Click Active: Modern eigentijds webdesign. Kenmerken van onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact. Webdesign Nieuwegein!

Laten we samen vrijblijvend in gesprek gaan om je nieuwe webdesign te bepreken.

N

Vindbaarheid

Behalve een keurig webdesign moet een website relevante bezoekers trekken. Click Active zorgt ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor de diverse zoekmachines. Zo is je nieuwe website straks vanuit Nieuwegein zichtbaar voor de juiste doelgroep.
N

Responsive webdesign

Uiteraard zijn onze website volledig werkend op desktop, tablets en mobiele devices. Google is zelfs al zo ver dat de mobiele ranking voorrang krijgt op de desktop variant. Van ons kun je een website verwachten die op alle devices even goed werkt.
N

Korte lijnen

Ook na de oplevering van je website blijven we je ondersteunen. We houden de lijnen kort. Je website wordt tevens voorzien van doorlopend onderhoud. Zo blijft je website up-to-date en blijft deze meegroeien met de snelle moderne technische ontwikkelingen.

Rob Willemse

Allround developer

Samen in gesprek?

Vrijblijvend in gesprek om te brainstormen over jouw toekomstige online omgeving?

5/5 (4 Reviews)