Drupal webdesign
Drupal Content Management System
Voordelen ten opzichten van ander CMS

  • Het meest modulair t.o.v. ander CMS
  • Open source waardoor geen vendor lock-in
  • Staat bekend om zijn rotsvaste beveiliging
drupal logo webdesign gouda
drupal webdesign capelle aan den ijssel website laten maken
Drupal Content Management System
Drupal is een content management platform waarmee website-developers content management inzetten voor het ontwerpen en ontwikkelen van krachtige online platformen. Drupal is een flexibel CMS. De kracht zit hem in de schaalbaarheid. Dankzij een flexibele en schaalbare opzet kunnen websites in diverse formaten probleemloos blijven presteren.

Ook staat Drupal bekend om zijn hoge prioriteit voor het waarborgen van een veilige omgeving. Zowel in de code als op gebruikersgemak wordt er door de developers en door de community constant gewerkt aan het verbeteren van het al bestaande veilige framework. Veel grote bedrijven en overheidsinstanties (Ahold, Witte Huis, NCRV, Sony etc.) hebben om die redenen de overstap naar Drupal gemaakt.

Open source
Drupal is een open source CMS. Hierdoor voorkom je een vendor lock-in. Wanneer zich problemen voordoen met een ontwikkelaar kan worden besloten om over te stappen naar een ander internetbureau. Een nieuwe ontwikkelaar kan de verdere ontwikkeling van de al bestaande omgeving gemakkelijk oppakken en desgewenst verder uitbreiden. Daarbij komt ook nog het feit dat er geen licentie- of aanschafkosten aan zijn verbonden. Voor het ontwikkelen van een online omgeving betaal je als klant dus enkele het uurtarief voor de geleverde expertise.

Commerce

Commerce is een open source e-commerce management systeem binnen het Drupal framework. Commerce is uitermate geschikt voor de verkoop van uiteenlopende goederen en diensten. Commerce niet alleen geschikt voor kleine, maar ook voor grotere webshops. Dit alles met een naadloze aansluiting op de wensen van de gebruikers.

Maatwerk

Drupal is gemaakt om webgebaseerde content mee te beheren. Omdat het zich laat behandelen als een volwaardig framework is het meer flexibel dan WordPress. Doordat het zich laat behandelen als een framework is het voor programmeurs mogelijk om er maatwerksoftware te schrijven.

Hoge performance

Door de ingebouwde caching-engine worden pagina’s snel geladen. Een pagina hoeft in Drupal door de webserver niet ieder moment opnieuw te worden opgebouwd. Hierdoor is de performance, zeker voor nieuwe bezoekers, zeer goed.
Daarnaast zijn er veel uitbreidingen beschikbaar voor een nog betere performanceoptimalisatie.

Kenmerken van Drupal

N

Flexibel en modulair CMS

N

Multilingual (meertalige) ondersteuning

N

Uitgebreid rollen en rechten systeem

N

Websites blijven lang bruikbaar door updates

N

Makkelijk uitbreidbaar door modules en plug-ins

N

Zeer geschikt voor complexe websites

N

Zoekmachine vriendelijk

N

Gebruiksvriendelijk content management systeem

drupal webdesign krimpen website laten maken 2

Rob Willemse

Allround developer / owner

Drupal als oplossing voor jouw bedrijf?

Interesse in een online omgeving ontworpen door Click Active? Stuur ons een bericht of laten we afspreken voor een gratis adviesgesprek.