SSL Certificaat

Versleutelde verbinding

Voordelen van een SSL Certificaat

  • Veilige verbinding tussen bezoeker en website
  • Hoger in de zoekresultaten
  • Verzekerde waarde vanuit de uitgever
SSL webdesign website laten maken
SSL certificaat website laten maken krimpen
SSL beveiliging

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website. Zo worden alle gegevens veilig verstuurd waaronder klantinformatie zoals deze worden ingevuld op het contactformulier en bij online betalingen.

Google
Naast een veilige en betrouwbare uitstraling heeft Google aangegeven websites met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites zonder een SSL certificaat.

Slotje
Websites met een SSL certificaat zijn te herkennen aan het slotje naast het website adres in de browser. Bij een EV certificaat heeft het website adres ook nog een groene balk in de browser.

ssl-certificaat-website-laten-maken-krimpen-300x25

 

 

Webshop of e-commerce website
Ben je de eigenaar van een webshop? Dan ben je volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om je website te beveiligen met een SSL certificaat.

Kosten
Laat je je website of webshop door Click Active ontwikkelen dan krijg je er kosteloos een SSL certificaat bij (domein validatie). Een uitgebreide validatie (groene adresbalk) is er vanaf  € 149,95 per jaar. Je bent dan tevens verzekerd voor een waarde tot €1.750.000,-

Vragen?
Heb je nog vragen over een dit onderwerp? Bel ons, chat met ons of neem contact met ons op aan de hand van het contact formulier. Zin in een bakje koffie? Laten we kennis maken.