Website optimalisatie

Haal het maximale uit je website

Na het optimaliseren is je website:

  • Zoekmachinevriendelijk
  • Conversiegericht opgezet
  • Voorzien van browsercaching CDN
optimalisatie webdesign website laten maken
optimalisatie webdesign bergambacht website laten maken
Website optimalisatie

Bij het ontwikkelen van een website komt veel kijken. Tijdens het ontwerpen van de website wordt er onder andere rekening mee gehouden hoe snel pagina’s laden. Om een website goed te laten presteren moet deze geoptimaliseerd worden. Hoe sneller de zoekmachines je website kunnen laden des de groter de kans is dat je site hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Site snelheid
Bij het bouwen van je website houden we direct rekening met de optimalisatie. Zo optimaliseren we onder andere de afbeeldingen op je website. Teveel afbeeldingen maakt een website traag, maar met te weinig afbeeldingen kan je website weer saai ogen. Ook het minimaliseren van JavaScript bestanden, browsercaching en gzip compression helpen allemaal bij het optimaliseren van je website.

Google page speed
Na het optimaliseren van je website testen wij deze met Google page speed. We krijgen dan een goede indruk welke punten er verbeterd kunnen worden en welke punten er op orde zijn. Uiteindelijk gaan we voor een balans tussen een mooie layout en een snelle website. Zo ontwikkelen we een geoptimaliseerde website waar beide partijen dik tevreden mee kunnen zijn.